Hvorfor Olympus er perfekt for naturfotografering

Begynn å ta dyrebilder som vil begeistre alle som ser dem.

Verden er full av vakkert, eksotisk dyreliv som bare venter på å bli fotografert. Enten du nettopp har startet, eller du har fotografert dyrelivet i årevis, vil du lære noe nytt.

Dyrelivet kan bevege seg raskt. Hold følge.

Den kontinuerlige fotograferingshastigheten til OM-D E-M1-serien slår de fleste DSLR-kameraer. Ta forbløffende 60 bilder per sekund med S-AF, og 18 bilder per sekund med C-AF med den stille elektroniske lukkeren. Det er enkelt å holde følge med motiver i rask bevegelse.

Gå aldri glipp av et motiv

Vår tidsmaskinlignende Pro Capture-modus sikrer at du får tatt det beste bildet. Trykk kameraets utløserknapp halvveis ned for å starte buffering av en løpende serie med bilder. Når du ser det nøyaktige øyeblikket du ønsker å fange, trykker du lukkeren helt ned for å fange dette bildet pluss de forrige 35 bildene samtidig.

Presis autofokusering

Fotografering av et dyr som beveger seg i topphastighet krever et responsivt og raskt autofokuseringssystem. OM-D E-M1-serien har dobbelt fasedeteksjon + kontrastregistrerings-AF-punkter som dekker bildesensoren. Hvert AF-punkt er av kryss-typen for overlegen hastighet og nøyaktighet.

Kompakt og lett størrelse

La OM-D-serien frigjøre deg. Våre kompakte speilløse kameraer og små lette objektiver har ytelsene til profesjonelle DSLR-systemer. Du vil ha større bevegelsesfrihet for å ta bedre bilder av dyrelivet.

Alle fotografier av Olympus Visionary Jay Dickman