Derfor er Olympus perfekt for sosial fotografering

Sosial fotografering og livsstilsfotografering

Uansett om du ønsker å heve profilen din på sosiale medier til et nytt nivå, uttrykke deg med kreative livsstilsbilder eller forfølge lidenskapen din for fotografering, har vi det rette utstyret for deg. De lette og kompakte kameraene våre kan bli med deg på en kreativ reise. Det er det perfekte valget for fantastisk bildekvalitet og går aldri av moten med tidløse og stilige design.

Uttrykk kreativiteten din

Systemet er utformet for å fremme kreativitet. LCD-berøringsskjermen som kan skråstilles/dreies og modellen med øyegjenkjennelse gir deg muligheten til å ta enda bedre selvportretter, mens integrerte kunstfiltre og scenemoduser gir deg evnen til å style bildene dine på en enkel måte. Hev fotograferingen til neste nivå med enda mer kreativ kontroll i avansert bildemodus (AP).

Vær tilkoblet når som helst og hvor som helst

Hva er poenget med å ta flotte bilder hvis ingen får se dem? Integrert Wi-Fi gir deg muligheten til å enkelt laste opp bilder via OI.Share-appen – kameraene gjør til og med alt det harde arbeidet for deg. Del mesterverkene dine på sosiale mediekanaler mens du er på vei til neste hendelse!

Fantastisk bildekvalitet

Gå aldri på akkord med kvaliteten. Å ta steget fra fotografering med smarttelefon til systemet vårt er noe du ikke kommer til å angre på. Med de superlyse objektivene kan du ta selv de vanskeligste bilder helt uten anstrengelse. Få nydelig bokeh, 4K-video og sylskarpe bilder selv i situasjoner med dårlig lys der telefonen hadde slitt. Sammen med det populære objektivet M.Zuiko Digital 45mm F1.8 er du alltid klar til å ta forbløffende og nydelige portretter.

Design møter funksjon

Du kommer ikke til ville å forlate hjemmet uten en av de klassiske, men fremdeles stilige kameraene våre. Og med det kompakte designet trenger du heller ikke det, ettersom de passer lett ned i enhver veske. Nytenkende håndtering betyr at du aldri går glipp av et bilde igjen, og et utvalg av moteriktig tilbehør gir deg muligheten til å tilpasse kameraet slik at det passer til din egen unike og personlige stil.