Hvorfor Olympus er perfekt for makrofotografering i felt

Få små ting til å virke større enn selve livet.

Insekter i deres naturlige habitat, dugg på edderkoppens spinn, kronblader på en blomst – det er en fantastisk verden i hagen din, og i skogen og åkrene i nærheten. Fang den verden med makrofotografering.

Bedre forstørrelse.

Makrofotografering handler om å få små ting til å se større ut. Takket være Micro Four Thirds-plattformen gir Olympus-kameraer og -objektiver større forstørrelse enn andre kamerasystemer. Én-til-én med et Olympus gir deg 2x forstørrelse, kontra 1x med et fullformatkamera.

Fokusstabling i kameraet

Skap dramatiske makrobilder med større dybdeskarphet og vakker bokeh. E-M1-seriens fokusstabling i kameraet fanger opptil 15 bilder med varierende fokuspunkter, og kombinerer dem umiddelbart for å skape ett vakkert fokusert bilde.

Autofokus med presisjon.

Presis autofokusering hjelper ved makrofotografering. E-M1 Mark III har en rekke AF-målmodus for å fange små motiver som blomster og insekter. Du kan til og med tilpasse ditt eget AF-målområde og lagre det som ditt eget. Olympus' Small Focus Points er superpålitelige og svært nøyaktige, og gir deg friheten til å fotografere kreative komposisjoner i utfordrende omgivelser.

Uklarhetsfri stabilisering.

Nyt friheten ved håndholdt fotografering med E-M1-seriens verdensledende innebygde bildestabiliseringssystem. Det justeres for alle typer kamerabevegelser og gir opptil 7,5 lukkerhastighetstrinn med kompensasjon for å ta skarpe, klare håndholdte bilder selv i svakt lys. Det er en avgjørende funksjon ved bruk av forstørrelse for å fotografere små motiver.

Alle fotografier av Olympus Photographer Chris McGinnis og Olympus Visionary Geraint Radford