Hvorfor Olympus er perfekt for fuglefotografering

Løft fuglefotograferingen din

Du elsker å se på fugler. Du elsker fotografering. Og du vil elske denne praktiske siden. Enten du kommer i gang, eller har fotografert i felt i årevis, vil du lære noe nytt.

Hold følge med hurtigflygende fugler

Den kontinuerlige fotograferingshastigheten til OM-D E-M1-serien slår de fleste DSLR-kameraer. Ta forbløffende 60 bilder per sekund med S-AF, og 18 bilder per sekund med C-AF med den stille elektroniske lukkeren. Det er enkelt å holde følge med motiver i rask bevegelse.

Gå aldri glipp av et motiv

Vår tidsmaskinlignende Pro Capture-modus sikrer at du får tatt det beste bildet. Trykk kameraets utløserknapp halvveis ned for å starte buffering av en løpende serie med bilder. Når du ser det nøyaktige øyeblikket du ønsker å fange, trykker du lukkeren helt ned for å fange dette bildet pluss de forrige 35 bildene samtidig.

Presis autofokusering

Fotografering av fugler i flukt krever et responsivt og raskt autofokussystem. OM-D E-M1-serien har dobbelt fasedeteksjon + kontrastregistrerings-AF-punkter som dekker bildesensoren. Hvert AF-punkt er av kryss-typen for overlegen hastighet og nøyaktighet.

Kompakt og lett størrelse

La OM-D-serien frigjøre deg. Våre kompakte speilløse kameraer og små lette objektiver har ytelsene til profesjonelle DSLR-systemer. Du får større bevegelsesfrihet for å ta bedre fuglefotografier.

Alle fotografier av Olympus Visionary Scott Bourne