Hvorfor Olympus er perfekt for fotografering av eventyrlandskap

Å fotografere den vakre siden av jorden

Jorden har ubegrenset med naturlig skjønnhet. Du må bare vite hvor du skal lete, og hvordan du fanger den. Det kompakte, lette Olympus OM-D-systemet gir deg friheten du ikke finner i andre kamerasystemer, som er helt avgjørende for å skape slående landskapsfotografier.

Teknologien har erstattet stativet

Med Olympus' bildestabilisering i kameraet tar du skarpe landskapsbilder med supertele – helt håndholdt, uten behov for stativ. Du kan til og med ta lyse og klare stillbilder i svakt lys, og jevn håndholdt 4K-video. Vårt bransjeledende system gir opptil 7,5 lukkertidstrinns kompensering.

Superhøyoppløselig, helt håndholdt

Stativ er slitsomme å dra rundt på. E-M1-serien lar deg la stativet ligge hjemme. Ta skarpe, spektakulært detaljerte 50 MP bilder, og alt du trenger å gjøre er å holde kameraet. Håndholdt høyoppløstmodus fungerer ved å automatisk ta 16 bilder, og slå dem sammen til ett enkelt 50 MP bilde. Perfekt for alle som ønsker å reise lett.

Nøytral tetthet. Uten filter.

Skap drømmende, humørfylte landskap uten å bære med deg ND-filtre. E-M1-serien forhåndsviser sakte lukkereffekter i søkeren før du fotograferer. Live ND-modus eliminererer bytte av ND-filtre for hver fotograferingsscene eller objektiv. Velg mellom 5 ND-nivåer som starter fra 1EV til 5EV.

Klar for all slags vær

Dårlig vær kan komme snikende. Men med kameraene i E-M1-serien er du klar. De er sprutsikre, støvtette og frysesikre (ned til -10 °C / 14 °F). Det er ikke nødvendig med beskyttelsesutstyr. Du kan fokusere på å ta det best mulige landskapsfotografiet, i stedet for å bekymre deg for kameraet.

Alle fotografier av Olympus Visionary Peter Baumgarten

Les mer om fotografering av eventyrlandskap

Les mer