Fordelen med Olympus

Fotograferingen din er kjernen til alt vi gjør

Du ønsker å bli oppkvikket, ikke utslitt. Du vil ha friheten til å ta bilder på din måte, og til å delta i hvert eneste eventyr uten å bli tynget ned. Du vil ha Olympus. Gjør deg fri.

Å fotografere med Olympus er en enestående opplevelse. Vi utvikler unike kamerasystemer for å drive frem kreativiteten din og skape spenning og mening i fotografiene.

Kompakt og lett

Frihet til å være med kreativ

Fotografer lengre. Beveg deg enklere. Dra bedre nytte av fotograferingen når kamerasystemet ikke begrenser deg. Med opptil halvparten av størrelsen og vekten til andre utskiftbare objektivsystemer, leverer kompaktkameraene og -objektive våre en bildekvalitet som er verdsatt av de største fotografene i verden.

Slå deg løs fra stor og uhåndterlig

Å bære med deg lettere utstyr gir mer energi. Mer fleksibilitet når du fotograferer. Flere måter å uttrykke deg på. Du har friheten til å fotografere lengre, slik at du kan ta det rette blinkskuddet. Kompaktsystemene våre gir deg muligheten til å reagere raskere og være i ett med omgivelsene – i motsetning til større kameraer og objektiver som kan trekke uønsket oppmerksomhet og få motivene til å føle seg ukomfortable. For når kamerautstyret er perfekt utformet for deg, har du friheten til å kunne yte ditt beste.

Kraftig bildestabilisering

Alltid klar, skarp og levende – og alt er håndholdt

Bildestabiliseringen i kamerahuset gir deg muligheten til å ta håndholdte bilder ved å kompensere for alle kamerabevegelser. Lurer du på hvordan resultatet ser ut? Skarpe, tydelige og detaljerte bilder – selv i dårlig belysning. Du trenger ingen stativ med tre ben. Med andre systemer kan selv små kamerabevegelser skape utydelige bilder og hakkete video. Den banebrytende bildestabiliseringen gjør det enklere for deg å ramme inn og ta sylskarpe stillbilder og jevn video i høy oppløsning, akkurat som om kameraet står helt stille.

Fotografer med mindre utstyr og mer frihet

Bildestabiliseringen bruker sofistikert teknologi til å utføre én enkel oppgave: erstatte stabiliseringsutstyret ditt. Du får friheten til å fotografere for hånd. Ta spektakulære telefoto- og makrobilder. Spaser og utforsk uten å noen gang måtte tenke på utydelige stillbilder eller video. Du kan til og med ta skarpe, fargerike bilder i dårlig belysning. Den bransjeledende bildestabilisatoren synkroniserer med fem akser og kombinerer kamera- og objektivstabilisering for å gi deg opptil 7,5 lukkerhastighetstrinns kompensering, noe som innebærer verdens mest effektive stabiliseringsytelse*. Det er kun Olympus som kan gi deg så god mobilitet og frihet. *Per januar 2019. Kameraet OM-D E-M1X med objektivet M.Zuiko Digital ED 12-100mm F4.0 IS PRO.

Optisk ytelse i verdensklasse

Profesjonell presisjon som gir deg muligheten til å fotografere alt du ser

Kamerasystemet blir ikke bedre enn det objektivet du bruker. M.Zuiko-objektivene har den beste oppløsningsevnen for å sikre at bildene blir lyse og fargerike med gjennomgående skarphet og detaljer i bildene. Bygg det systemet som er perfekt for deg. Du finner et komplett utvalgt av objektiver fra en liten pannekakezoom til ultralyse, profesjonelle objektiver og svært kraftig telefotozoom.

Utformet for å forbløffe

M.Zuiko-objektiver bringer frem det beste av fotograferingen din. De er bygget etter strenge kvalitetsstandarder og har glass som er kuttet med høy presisjon og som har en lys og rask blenderåpning. M.Zuiko PRO-objektivutvalget omfatter optikk i verdensklasse og tilfører metallkonstruksjon og bekymringsfri værforsegling. Og i likhet med kameraene er M.Zuiko-objektiver kompakte, men leverer likevel en bildeevne som tilsvarer langt større objektiver. Alt for å gjøre det enklere for deg å bryte deg løs og fotografere mer.