Derfor er Olympus perfekt for spille inn film

4K-film møter høyoppløst lyd

Å fotografere spennende og dynamiske videoer innebærer ofte mange bevegelser under filming, som kan føre til dårlig lydkvalitet. Men en film uten lyd er ikke et alternativ hvis du virkelig vil få frem følelsene til publikumet ditt. I disse dager blir valg av objektiv og en utmerket feltdybde stadig viktigere for filmskapere som filmer i bevegelse, når de velger hvilke verktøy som skal brukes. Det kompakte og lette systemet vårt har enestående bildestabilisering i kamerahuset for å unngå hakkete fotografering og kamerarystelser, og med suveren lydinnspilling kan du redusere risikoen for at det dannes forstyrrende bakgrunnsstøy.

Enestående, håndholdt stabilisering

Med Olympus kan du betro deg til verdens beste, mekaniske bildestabilisering* for superjevn, håndholdt fotografering. Pålitelig C-AF i flaggskipkameraene i OM-D-serien gir deg muligheten til å enkelt holde fokus og skape lynskarpe resultater. Disse funksjonene gjør Olympus til et utmerket valg for de som ønsker å sette i gang med filmskaping eller vlogging, så vel som for profesjonelle enmannslag innen journalistikk, filmskaping for dokumentarer og fotografering på arrangementer. *Per juli 2019. OM-D E-M1X sammen med M.Zuiko Digital ED 12-100mm F4.0 IS PRO.

Høyoppløst lydinnspilling

Med kameraer i seriene OM-D E-M1 og E-M5 kan du betro deg til uanstrengt tilkobling til lette Olympus LS-lydenheter, som du kan putte i lommen, for høykvalitets lydinnspilling hvor enn du er og uansett frekvensområde (20 Hz – 44 000 Hz). Opptakene vil dra nytte av skarp og dynamisk lyd med utmerket komprimeringsfrekvens. Gi opptakene dine høyoppløst lydkvalitet, til og med når du er på farten!

Loggfotografering

Endrende lysforhold er av og til uunngåelig når du spiller inn dokumentar- eller naturvideoer. Kameraene i OM-D E-M1-serien støtter OM400-loggfotografering, som spiller inn uten tap av detaljer i skygger eller kraftig lys. Du kan i tillegg ta enda mer kreativ kontroll med fargegradering som gir optimal gradering og detaljer i skyggene, uten å kutte bort høylys.

Reiselys

En lett vekt trenger ikke å gå på akkord med kvaliteten. Utstyret vårt er både kompakt og pålitelig og gir deg bevegelsesfriheten du trenger til å fotografere med større kreativitet. Sensorformatet gir filmskapere muligheten til å oppnå et kort dybdefelt som gir videoene et filmatisk utseende, samtidig som det tilbyr enkle og raske fokuseringsalternativer. Fotografer som tar opptak i bevegelse vil også elske den anerkjente værforseglingen, de kompakte objektivene av høy kvalitet og en rekke ulike videoformat fra høy hastighet / saktefilm over HD til (kino) 4K*. *Avhengig av kamera- og objektivmodell