Derfor bør du bruke Olympus til naturfotografering

Natur- og dyrelivsfotografering

Det kan være utfordrende å ta gode natur- og dyrelivsbilder! De beste bildene tas ofte på fjerne og utilgjengelige steder og når du endelig har funnet motivet ditt – du får ingen nye sjanser. Med et Olympus-kamera er du bedre forberedt på alle slags forhold. Ekstremvær (varme, kulde eller regn), uforutsigbar dyreatferd eller når du må fange stemningen på en perfekt måte i vanskelig lys. Du kan stole på at systemet leverer med et nyskapende, men alltid kompakt og lett design og banebrytende fotograferingsfunksjoner.

Fantastisk bildekvalitet

Ta det perfekte bildet med en kombinasjon av rask fotografering og et hurtig og nøyaktig autofokussystem. Tilfør verdens mest effektive bildestabilisering (IS) som leverer opptil 7,5 lukkerhastighetstrinns kompensasjon*, den nytenkende fotograferingsmodusen med høy oppløsning og utmerkede egenskaper i dårlig belysning, så får du til gjengjeld sylskarpe bilder og ingen uønskede uklarheter. *Per juli 2019. Omtrent 7,5 EV-trinns kompensasjon med OM-D E-M1X sammen med M.Zuiko Digital ED 12-100mm F4.0 IS PRO med en brennvidde på 100 mm.

Kompakt og klar for all slags vær

Olympus gir deg et alternativ til uhåndterlige kamerasystemet. De lette kameraene og objektivene er utrolig bærbare: De er enkle å pakke med seg, selv med telefotoobjektiver med lang rekkevidde – for det siste du ønsker i villmarken er å bli begrenset av tungt utstyr. Uansett hvilket vær du får i fleisen* vil det levere, slik at du kan fotografere over lenger tid. Så om du går for verdens beste, vanntette kamerahus, E-M1X (per juli 2019) eller en av de profesjonelle OM-D-kameramodellene, vil du uansett alltid være forberedt. *værforseglingen avhenger av kamera- og objektivmodell

Fang de øyeblikkene du ønsker

Kameraene er utformet med responsiv betjening og forbedret ergonomi, og innlemmer kontinuerlig verdens første nytenkninger som for eksempel et bransjeledende system som reduserer støv på sensorer (SSWF), et autofokussystem for alle typer fasedeteksjon (avhengig av kameramodell) og en avansert elektronisk søker som viser nøyaktig hvordan bildet vil se ut, for å nevne noen få. LCD-skjermer som kan skråstilles/dreies og som gjør det enklere å håndtere vanskelige vinkler, mens et vell av tilbehør til Olympus-systemet sikrer muligheten til å ta bilder med strålende kvalitet og hvor som helst.

Et objektiv for ethvert motiv

Over 80 års nytenkning innen optisk teknologi og førsteklasses objektivteknologi kommer sammen i M.Zuiko-objektivene, som gir fascinerende bildekvalitet og uovertruffen mobilitet som følge av den lille størrelsen. Du finner haugevis av objektiver i utvalget vårt som er perfekt for natur- og dyrelivsfotografering. Uansett om det er M.Zuiko Digital ED 12-100mm F4.0 IS PRO, ED 40-150mm F 2.8 PRO eller ED 300mm F4.0 IS PRO, får du garantert høy kvalitet i en kompakt konstruksjon. Du kan i tillegg bruke adapterne MC-14 eller MC-20 til å fotografere på de stedene hvor det er vanskeligst å komme.