Derfor er Olympus perfekt for fotografering på reise

By- og reisefotografering

Når vi oppdager nye steder er det flott å kunne ta vare på alle minnene. Med kompakt og lett kamerautstyr er det enkelt å sørge for at nye oppdagelser kan bevares som verdifulle minner. Vær klar for å ta skarpe og klare bilder når som helst, uansett hvor reisene dine fører deg. Med kamerautstyr som er klar for alle omstendigheter og vær, kan du stole på at resultatet alltid blir bra.

Friheten med å reise lett

Kamerutstyr som ikke tynger deg ned, er kamerautstyr du vil ta med deg - overalt. Enkelt å pakke sammen og bære med seg, selv med teleobjektiver med lang rekkevidde – for det siste du vil er at tungt utstyr begrenser deg på reisen. Den kompakte størrelsen på kameraene gir deg muligheten til å fotografere diskret. LCD-skjermen som både kan skråstilles og dreies gir deg muligheten til å ta utmerkede bilder uansett vinkel. Kombinert med en kraftig zoom eller et objektiv med vindvinkel, for eksempel M.Zuiko Digital ED 12-200mm F3.5-6.3 eller ED 17mm F1.8, er du klar for å utforske.

La stativet ligge igjen hjemme

Stativ er slitsomme å dra rundt på – med Olympus-systemet kan du la dem ligge hjemme. Den kraftige bildestabiliseringen (IS) i kamerahuset leverer verdens mest effektive kompensasjon for bevegelse i kamera. Det gir deg muligheten til å ta skarpe bilder med strålende kvalitet håndholdt. Du får lyse, skarpe stillbilder selv i utfordrende omstendigheter.

Fang de unike øyeblikkene

Blinkskudd oppstår gjerne plutselig, og du må reagere raskt. Med superrask betjening og rask autofokus kan du stole på at kameraet hjelper deg fange de unike øyeblikkene som oppstår. Nybegynnere vil elske den intelligente AUTO-modusen, i tillegg til en omfattende liste av forhåndsinnstillinger for ulike fotograferingssituasjoner. Profesjonelle fotografer verdsetter superkontrollpanelet (SCP) og tilpasningsbare knapper som gir øyeblikkelig tilgang til favorittinnstillingene deres.

Rask og enkel bildedeling

Du trenger ikke å vente til du kommer hjem for å dele reisens høydepunkter – med Wi-Fi og OI.Share-appen på telefon eller nettbrett kan du enkelt overføre og dele de beste bildene dine. Du kan også se kameraets Live View på smarttelefonen og bruke appen som fjernkontroll for å få utmerkede selvportrett!